Bord aan Tafel ontwerpt tafelservies met smaakvolle designs. Servies
om eenvoudig je tafel mooi te maken, zodat jij alle aandacht kunt
geven aan je eten en je gezelschap.
Verzenden en retourneren

Verzenden

Bord aan Tafel bezorgt in Nederland, België en Duitsland en zal dezelfde of uiterlijk de volgende werkdag je borden bij DPD afgeven. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je borden verzonden zijn. Vervolgens ontvang je een e-mail met een Track & Trace code van DPD om je borden te kunnen volgen.

De verzendkosten in Nederland zijn €3,50 per bestelling en bij bestellingen vanaf €50 betaal je géén verzendkosten. De kosten voor verzendingen naar België, Duitsland en Engeland zijn €7,00 per bestelling.

Retourneren

Is het geleverde product toch niet naar wens, dan mag je binnen 14 dagen de borden retourneren. Dit met factuur en als de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn. Graag een mailtje zenden naar ilse@bordaantafel.nl met de verzenddatum, je naam en IBAN nummer. Als ik het pakketje heb ontvangen, stuur ik je een berichtje en wordt het bedrag binnen drie werkdagen op je rekening overgemaakt. De kosten van retourneren komen voor eigen rekening. Uiteraard maak ik hierop een uitzondering als de oorzaak van retourneren bij mij ligt.

Graag je pakket sturen naar onderstaande adres:

Bord aan Tafel | Czaar Peterstraat 139D | 1018 PH Amsterdam

omhoog
Design: Getlos | Productfoto's: Laura Verschuur | Sitebouw: AK
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein