Bord aan Tafel ontwerpt tafelservies met smaakvolle designs. Servies
om eenvoudig je tafel mooi te maken, zodat jij alle aandacht kunt
geven aan je eten en je gezelschap.
Over Bord aan Tafel

Over Bord aan Tafel

Na mijn opleiding droomde ik van een mantelpakje en een BMW. Niet gek dat ik belandde in de marketing. Ik werkte hard en met plezier, tot een aantal jaar geleden. Ik haalde geen energie meer uit mijn werk. Met bewondering keek ik naar de lokale, ambachtelijke winkels uit mijn straat waar ondernemers vol enthousiasme hun eigen kaas, wijn of bloemen verkopen. Dat wilde ik ook!

"Nothing brings people closer together than a nice dining table", een quote waar ik heilig in geloof. Aan tafel zijn er even geen telefoons of andere digitale apparaten. Mensen zijn goed gehumeurd, worden opener en staan in verbinding met elkaar. En juist dan komen de verhalen op tafel. Ik vind het heerlijk om een eetavondje voor vrienden te organiseren. Lekker eten en een fijne wijn horen hierbij, maar aan iedere kant van het bord drie rijen bestek is voor mij niet nodig. Met een tafel die eenvoudig maar stijlvol gedekt is, creëer je een prettige sfeer en kun je tevens alle aandacht aan je gasten geven.

Met mijn producten hoop ik jou ook fijne tafelmomenten te geven. Daarom maak ik servies waarbij je weinig tijd en accessoires nog hebt om je tafel mooi en uniek te maken. En ik verkoop heerlijke producten zoals olijfolie en azijn om jouw gerechten eenvoudig een fantastische smaak te geven. Stiekem hoop ik dat jij ook een beetje verliefd wordt op mijn producten. En dat ik je mee kan nemen in mijn wereld van fijne tafelmomenten om van een huis een thuis te maken.

Smakelijke groet, Ilse

omhoog
Design: Getlos | Productfoto's: Laura Verschuur | Sitebouw: AK
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein